kenapa saya lama menyepi dari dunia belog?


Kenapa saya lama menyepi dari belog?

Kenapa saya dah tak menulis lagi?

Ramai yang perasan saya dah lama tak menulis apa - apa.

"Saya pun perasan.  Rasa dah bertahun - tahun tak  menulis apa - apa di dalam belog ini.  Kasihan sungguh belog saya  terabai oleh saya.  "

Adakah  semua telah saya ekspresikan di laman Insta, bukan di laman belog?






HURMMM, BERSAMBUNG LAH....




Okay tipu lah kalau tiada sambungan kan??  filem nie tergantung.  Yang tengah makan keropok nak lemau dah boleh baling..

Sebenarnya... sebenarnya..komputer riba kesayangan telah dimasukkan ke dalam wad disebabkan keadaannya yang sangat - sangat kritikal.  Walaupun saya tahu ada yang menjenguk :) menantikan entry yang tak seberapa dari saya ini.  Banyak sangat entry plans yang hendak saya share dengan semua, tapi semua tue kadang - kadang telah di update di laman Insta dan di laman Nota sendirian berhad di mana hanya rangka entry tak proper lagi.


Sekali lagi, saya meminta maaf andai sekian lama saya menyepi dari belog saya sendiri.  Komputer riba kesayangan dah kembali jadi doakan saya sentiasa menghasilkan entry terbaru untuk anda.  In shaa Allah.

Sayang semua, Lillah.






4 comments:

  1. welcome back fiza!! hehehe..... lama sungguh dia menyepi, semoga lepas ni lappy fiza tak buat hal dah.. :3

    ReplyDelete
  2. Tq Aina... taw x pe..berbulan - bulan rasa macam bertahun - tahun.. aamiin.. doakan ya.. :D

    ReplyDelete