VS Lip GLow Awesome



Assalamualaikum kepada si cantik dan si tampan    


Lama dah tak share benda best-best dalam belog nie. 

Kali nie nak share gincu 3 dalam 1 di mana ia dapat memenuhi impian para gadis dan wanita yang inginkan bibir kekal segar, lembap dan bersinar sepanjang hari.

Kalau beauty product, sebelum nak review dan ajak ramai orang untuk membelinya, diri sendiri lah antara salah seorang penggunanya kan??? hikhik

Perkenalkan...

VS LIP GLOW

 VSireh Beauty mengeluarkan produk hebat iaitu satu-satunya gincu bagi menampilkan fungsi 3 dalam 1 dimana ianya menjadi Gincu, Melembapkan serta merta dan pengilat bibir yang mampu melembut serta mewarnai bibir secara semula jadi gtuw.

Kalau orang tanya phyzha ape best sangatttt tentang VS Lip Glow nie???

Apa yang phyzha boleh share dekat sini, phyzha tertarik dengan bahan kandungan VS Lip Glow nie. Mana tak nya, bahan kandungan famous amos di era ini.

~ COLLAGEN
~VIRGIN COCONUT OIL (VCO)
~VITAMIN E
~JOJOBA OIL
~SUNFLOWER SEED OIL
~BEESWAX

Seeeee, dengar bahan kandungan dia pun confirm terpikat taw. Lagi-lagi para gadis dan wanita di luar sana tue yang bila dengar collagen dan vitamin E terus jadi tak keruan. hihihi


Phyzha memang dah jatuh cinta sangat dekat VS Lip Glow nie. Apa tak nya, tak perlu dah pakai pelembap bibir dan kemudian baru pakai gincu serta lip gloss.  Dalam VS Lip Glow semua yang phyzha nak dah ada. Jimat masa tawww!

Cantikkan pengasas VS Lip Glow VSireh nie.


Antara Fungsi VS Lip Glow ::

*Dapat mencerahkan bibir sehingga merah - kemerahan secara semulajadi.
* Bibir lembap sepanjang hari dan kelihatan munggil.
*Sebagai penyeri warna bibir secara semulajadi mengikut suhu badan dan darah.
* Memperbaiki tekstur bibir, merawat bibir kering dan merekah.


>VS Lip Glow bukan sahaja untuk wanita tapi sesuai untuk lelaki.
> Warna kekal sehingga 12 jam. Saya ulang 12 JAM. Lama tue!
> VS Lip GLow perlu disimpan pada suhu bilik.
>Boleh digunakan pada bila - bila masa termasuk sebelum waktu tidur.
> Yang paling best ianya berperisa vanilla


Maybe yang baru nak mencuba VS Lip GLow nie mesti nak baca dulu testimoni pengguna lain kan. Sama lah macam phyzha. Nak mencuba sesuatu produk, mesti kita kena tanya orang yang dah pernah cuba dulu kan?? 

Testimoni dari kakak nie kata bibir tak kering even kurang minum air.

Bibir akak nie gojes mojes taw selepas memakai VS Lip Glow.


Phyzha dulu yang suka sangat pakai lipstick sampai kadang-kadang bibir kering even dah pakai pelembap bibir. Bila bibir kering nak pakai lipstick pun dop lawa dah sebab bibir merekah. 

Now bila dah guna VS Lip Glow nie tak pakai lipstick pun tak pe. Kerana warna yang dihasilkan ikut warna darah kita. Wahhhhhh

Tak lembut hati ke nak try 1??? hehe... cuba lah, In shaa Allah masalah bibir korang dapat diatasi. VS Lip Glow bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk kesihatan bibir juga. 

Kini phyzha dan VS Lip Glow berpisah tiada.

Kalau ada yang nak mencuba boleh la contact phyzha sendiri yea.



Instagram : lady_phyzha
Hotline : 018-9616392

Paling senang sekarang, uolls cari je #vslipglow kat instagram. Pelbagai testimoni dan info mengenai vslipglow.


Semoga mendapat bibir yang cantik & sihat!

4 comments:

  1. Waa... mcm best je ni.. sy jln jln sini jap.. follow mellow skli..t jemput singgah eyrasaha.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  2. Waa... mcm best je ni.. sy jln jln sini jap.. follow mellow skli..t jemput singgah eyrasaha.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  3. http://mengajarmengaji.blogspot.com/
    assalamualaikum... sesiapa yang ingin hantar anak ke kelas mengaji boleh singgah di blog sy untuk maklumat berkenaan dengan kelas mengaji..

    ReplyDelete