Review : Filem Aku Terima Nikahnya


Assalamualaikum si cantik serta si hensem ♥ 
apa khabar uolllss semua??
terima kasih sebab ada yang menghantar email kepada fiza bertanyakan bila nak hupdate belog.
Maaf..maaf...maaf yang dapat fiza berikan kepada uollss semua..masa yang cemburu sangat dengan fiza sampai fiza tak sempat nak share apa-apa dengan uollsss.. *nak kena lempang tak fiza?? hew hew
Ada masa beberapa minggu untuk fiza berdepan dengan final exam.. Doakan fiza ya wahai si cantik dan si hensem..

Back to the topic, entry nie fiza nak cerita dan buat review tentang filem Aku Terima Nikahnya.  Memang tipu la if fiza kata fiza tak excited tengok cerita nie.. Ramai dah sibok cerita tak sabar nak tengok cerita nie..Samelah dengan fiza. Fiza teramat excited tengok cerita nie uolllsss :)

Mana tak excited tengok cerita nie, gandingan hebat Nora Danish dan Ady putra tue.. hihi


Fiza baru sahaja pulang dari menonton cerita nie.. Rasa seronok sangat walaupun semalam ada sesetengah panggung wayang dah keluar cerita nie.  Sebelum pergi tengok cerita nie, fiza ada buka page aku terima nikahnya dekat facebook dan baca comment - comment dari para penonton.. Ramai mengatakan best uollsss.. Ini mengingatkan fiza sewaktu pertama kali menonton cerita lagenda budak setan sampai 1 plastik tisu tue habis.

Comment dari fiza : Memang BESTTTTTT OKAY!!!!!!!  boleh kalah ombak rindu la lepas nie..hikhik.. Bagi kaum hawa yang sangat-sangat sensitif, memang uollsss akan menghayati baek punya cerita nie.. *sediakan tisu taw..


di saat arlisa dan johan sah menjadi suami dan isteri. :)


Sweet kan??? 

Fiza bagi sinopsis cerita nie ya uooollss.. Copy paste jew..

Filem romantik drama ini mengisahkan tentang hidup sepasang suami isteri Johan yang dibintangi oleh Adi Putra dan Arlisa dibintangi oleh Nora Danish yang baru sahaja berumahtangga yang mana secara tiba-tiba selepas berlaku suatu kemalangan, si suami mengalami Selective Amnesia dan lupa segala mengenai isterinya.Aku Terima Nikahnya menyaksikan pengorbanan Arlisa untuk mengembalikan semula ingatan suaminya. So MiG Online nak kongsikan dengan korang gambar-gambar Comel Nora Danish dan kacak Adi Putra serta para pelakon lain seperti Alex Yanz, Mon Ryanti, Kamal Faridz, Azrel Ismail dan ramai lagi.


Sangat sedih uoolllss part nie.. 


Romantik Ady putra dengan Nora Danish.  Suka sangat tengok pasangan nie.. Lagi-lagi lakonan drama bersiri Tentang Dhia.

Bagi sesiapa yang masih bertanya - tanya best ke tak filem nie? Bagi fiza sangat superb dan best sebab berjaya membuat air mata fiza mencurah-curah dalam panggung wayang tadi.. Habis basah tudung fiza tadi..hikhik.. So, apa tunggu lagi cepat - cepat lah serbu panggung wayang berdekatan dengan uolllsss.. Tadi pergi pun dah full house.. Tak nak cerita lelebih dekat uolllsss nanti tak surprise pula uollss tengok. :)


Selamat menonton uollsss♥ 

4 comments:

  1. Zulhilmi tempoyak; ala, x mo majuk...hari nie Zul blh g tgk juga =D

    ReplyDelete
  2. wah..yeke best..nak g tengok la..hehe

    ReplyDelete
  3. Gambar cover cerita ni mengancam.. hukhuk... ramai kata cerita ni best, mana boleh jadi ni.. nak tengok juga!

    ReplyDelete